RESERVERINGEN IN 2020
Duinhotel de Tien Torens
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

Duinhotel Tien Torens in Zoutelande

Het retro-futuristische hotel biedt exclusieve en comfortabele duinlodges met een schitterend uitzicht over zee, land of duin. Het is uniek in Zoutelande, Zeeland én Nederland dat u letterlijk in het duin slaapt. Duinhotel Tien Torens beschikt over negentien ruime en elegante duinlodges verdeeld over vijf lagen en biedt plaats voor maximaal 42 gasten. Op de bovenste twee etages bevindt zich het majestueuze Penthouse met panorama uitzicht over Walcheren en is met een totale oppervlakte van 432 m2 het grootste van het hotel.
 
In de lodges genieten gasten van comfort, schoonheid en luxe, wat mede mogelijk gemaakt wordt door de unieke omgeving. Ook in de lounge en het aansluitend terras kunt u straks genieten van een verfrissend drankje of een heerlijk ontbijt in de ochtendzon. Het hotel is onderscheidend in ontwerp en biedt gasten een verblijf wat nog niet eerder in Zeeland te vinden was. Het duinhotel is prachtig ingericht en gaat tevens prachtig op in de natuur.

Privacy & vrijheid
Als gast geniet u van totale privacy en een fenomenaal uitzicht vanuit uw lodge en het bijbehorende beschutte privé terras tijdens een verblijf in dit unieke hotel. Door de verdiepte ligging bieden de terrassen optimale privacy. Terwijl voorbijgangers het hotel passeren, geniet u ongestoord van het uitzicht alsof u verscholen zit in een duinpan.

Luxe & comfort
Een goede nachtrust is vanzelfsprekend van groot belang. Daarom slaapt u bij Duinhotel Tien Torens op een comfortabel Nilson Prestige twin-bed. Daarnaast zorgt het stijlvolle interieur van Rolf Benz voor een nog luxueuzer verblijf.

Lodges
Ligging