WEEKENDDEAL
Duinhotel de Tien Torens
image

WEEKENDDEAL

Met de weekenddeal kunt u samen relaxen bij Duinhotel Tien Torens. Bij aankomst wordt u vriendelijk ontvangen en wacht er een heerlijke fles Cava in uw lodge. Niks moet, gewoon intens genieten!

 INFO & RESERVEREN

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Protocol Corona

Zoals aangegeven hanteren wij aangescherpte maatregelen tijdens uw verblijf. Wij zetten graag voor u op een rijtje wat deze inhouden: 

Check-in
Wij proberen het fysieke contact zoveel mogelijk te minimaliseren, daarom gaat de in- check via een telefonische procedure, tevens kunt ook online- inchecken via de app. Wanneer u aankomt bij het hotel neemt u telefonisch contact op met onze receptie: +31 (0)118 745878. U krijgt dan onze collega aan de telefoon die u zal begeleiden naar de kamer en alle deuren op afstand voor u zal openen. De pasjes voor uw kamer- en entreedeur liggen klaar in uw lodge.

Check-out
Ook de uit-check procedure gaat via de telefoon. Bij de uit-check laat u de sleutelkaarten op de kamer liggen en belt u de receptie. Vervolgens neemt u samen met de receptie de factuur door en wordt het volledige bedrag van uw creditcard gecharged.

Ontbijt & diner
U kunt voor alsnog elke ochtend genieten van een vers & gezond ontbijt. Wij maken het ontbijt klaar in de ontbijtruimte en komen dit netjes bij u afleveren, wij kloppen dan even aan. Op deze manier is er geen sprake van fysiek contact. Graag verzoeken wij u om de ontbijtspullen weer netjes voor de deur te zetten, zodat wij dit later kunnen ophalen. Daarnaast kunt u bij ons in de avond genieten van een heerlijk diner. De afwisselende daghap wordt aangeboden door Bistro 't Zoute en het diner kunt u eenvoudig telefonisch bestellen bij onze receptie. Alle horecagelegenheden in Zoutelande en omgeving zijn gesloten. Wel is het nog mogelijk om uw eigen boodschappen te doen bij de supermarkt en het diner zelf klaar te maken in de lodge, wanneer deze beschikt over een keuken.

Schoonmaak & handdoeken
De dagelijkse schoonmaak is komen te vervallen en voor nieuwe handdoeken kunt u onze receptie bellen. Wij brengen de schone handdoeken en leggen deze voor uw deur in een plastic tas. De vieze handdoeken kunt u laten liggen. Afval kunt u eenvoudig in de containers buiten op de parkeerplaats deponeren.

Houd er dus rekening mee dat de ontbijtruimte gesloten is en de receptie niet bezet zal zijn tijdens uw verblijf. Voor vragen kunt u bellen naar onderstaand nummer, u wordt dan doorverbonden met onze collega van de receptie.

Let op: wanneer het kabinet anders besluit, zijn wij per direct genoodzaakt het hotel te sluiten. Uiteraard houden wij u hiervan op de hoogte. 

Wij hopen hiermee een bijdrage te leveren om verdere verspreiding van het virus te voorkomen en danken u voor uw begrip & medewerking. Wij wensen u een fijn verblijf bij Duinhotel Tien Torens! 

Met gastvrije groet,

Team Duinhotel Tien Torens
+31 (0)118 745878
info@duinhoteltientorens.nl