RESERVERINGEN IN 2020
Duinhotel de Tien Torens
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid, daar lopen we warm voor. Gelukkig is dat het soort warmte dat het broeikaseffect niet verergert. Integendeel: op allerlei kleine, speelse manieren dragen we bij aan een gezonde aarde en leefomgeving voor ons allemaal.

Onze grootste trots: een bomenplan. Daarvoor sloegen we de handen ineen met de Zeeuwse Milieufederatie. Momenteel is dit plan nog in de opstartfase en zoeken we naar een geschikt stuk grond op Walcheren waar we samen met het ZMF bomen aanplanten. Hoe meer longen van de aarde, hoe meer vreugd! Dat kunnen we doen mede dankzij uw hotelbezoek. Bij check in vragen wij of u een dagelijkse schoonmaak van de kamer wenst. Kiest u ervoor om deze over te slaan, dan doneren wij € 1,50 per dag aan het Bomenproject.

Uiteraard houden wij u graag op de hoogte van het bomenplan. Minimaal één keer per jaar geven wij een update in onze nieuwsbrief. Wilt u deze ook ontvangen? Schrijf u dan hier in!