WEEKENDDEAL
Duinhotel de Tien Torens
image

WEEKENDDEAL

Met de weekenddeal kunt u samen relaxen bij Duinhotel Tien Torens. Bij aankomst wordt u vriendelijk ontvangen en wacht er een heerlijke fles Cava in uw lodge. Niks moet, gewoon intens genieten!

 INFO & RESERVEREN

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Weekend deal

Zoutelande is de ideale uitvalsbasis om er een heerlijk weekendje ertussenuit te gaan en te relaxen. U overnacht in de hoogste duintop van Zoutelande en staat zo met uw voeten in het zand. Dat is toch een heerlijk gevoel? Tijdens de weekenddeal zorgen wij ervoor dat het u aan niets ontbreekt. Niks moet, alleen intens genieten! 

Inbegrepen:
Bij aankomst treft u een fles Cava aan in uw lodge, waardoor u zich meteen welkom voelt! Deze weekenddeal betreft 3 overnachtingen in een luxe duinlodge en elke ochtend kunt u aanschuiven bij het heerlijke ontbijtbuffet.

Tijdens uw verblijf geniet u tweemaal van een heerlijk 3 gangendiner bij Bistro ’t Zoute in Zoutelande die chef-kok Arnold samen met zijn keukenbrigade met precisie en aandacht voor u bereidt. Om u optimaal te laten genieten van Zoutelande en de prachtige omgeving is deze deal inclusief fietsverhuur voor één dag.

Prijs:
€499,- voor twee personen. U krijgt een lodge toegewezen op basis van beschikbaarheid.

Aankomst:
Aankomst mogelijk op donderdag of vrijdag in de periode van 3 november tot 31 maart 2020, m.u.v. feestdagen en schoolvakanties.

Reserveren:
Dit arrangement is rechtstreeks per e-mail of telefoon te reserveren.

E: info@duinhoteltientorens.nl
T: +31 (0)118 745878