RESERVERINGEN IN 2020
Duinhotel de Tien Torens
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

Culinair genieten in uw eigen lodge

Van donderdag tot en met maandag: 3-gangen diner voor € 29,50 per persoon

Tijdens uw verblijf genieten van een heerlijk 3-gangen diner. Genieten van verse en huisgemaakte gerechten uit de keuken van Bistro 't Zoute. 

Bekijk het menu en de mogelijkheden hier! 

Informatie & Maatregelen

Duinhotel Tien Torens is weer geopend!
Wij hanteren de adviezen en richtlijnen van het RIVM en de Veiligheidsregio Zeeland en blijven alert op de hygiëne en gezondheid van onze gasten en medewerkers. Bekijk hier het overzicht van de maatregelen in Zeeland. Dit vraagt om een andere werkwijze. Hierover geven wij u meer informatie: de algemene maatregelen, het ontbijt in ons hotel, diner & take away mogelijkheden en tips om er-op-uit te gaan.

We vinden het namelijk naast alle maatregelen het meest belangrijk dat uw verblijf zo aangenaam mogelijk is.

Maar ook bij ons geldt voorlopig: anderhalve meter afstand houden. Wie ziek is, vragen we om thuis te blijven. We zorgen voor volop gelegenheid om je handen te wassen of ontsmetten en wij nemen de deurklinken, balies en andere aanraakplekken voor onze rekening.
Bekijk hier ons uitgebreide schoonmaakprotocol, inclusief extra maatregelen. 

DE MEEST ACTUELE INFORMATIE OVER DUINHOTEL TIEN TORENS EN ZEELAND VINDT U hier

Ontbijt
Diner/ Take away
Er-op-uit
Maatregelen
Bomenproject

Flexibiliteit bij boekingen

Onbezorgd plannen maken is er niet bij in tijden van corona. Wilt u toch graag reserveren voor een verblijf in ons hotel? Wij heten u van harte welkom! En worden de maatregelen onverwacht weer aangescherpt of word u ziek, dan kunt u uw reservering kosteloos verplaatsen naar een periode later in het jaar.