RESERVERINGEN IN 2020
Duinhotel de Tien Torens
image

RESERVERINGEN IN 2020

We kunnen het ons goed voorstellen dat het spannend is om in deze tijden uw verblijf te boeken. Daarom bieden wij u de garantie dat u uw reservering met een verblijf in 2020 altijd kosteloos kunt wijzigen.

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Van harte welkom bij Duinhotel Tien Torens

Vanaf 15 mei 2020 is het in de provincie Zeeland weer volledig toegestaan om gasten te mogen verwelkomen! En dat doen we dan ook graag!

Maar in deze tijden is niets vanzelfsprekend. Hier leest u alles over de maatregelen die wij hebben getroffen om het voor u, onze andere gasten en onze collega's zo veilig en plezierig mogelijk te maken. Ook geven we op deze pagina tips om er (op een veilige en verantwoorde manier) op uit te gaan.

Voor vragen of informatie, kunt u ons een e-mail sturen: info@duinhoteltientorens.nl
Op deze manier kunnen wij u het snelst van dienst zijn en wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passende reactie per e-mail terug te geven.

Heeft u een echt dringende vraag die niet kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op: + 31 (0) 118 – 74 58 78. Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen om uw begrip bij een iets langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen heel veel sterkte toe! 
Graag tot snel!

Welkom bij Duinhotel Tien Torens

Verborgen in het hoogste duin van Zoutelande ligt Duinhotel Tien Torens. Royale duinlodges met alle bijbehorende voorzieningen ín de duintop bieden riante & beschutte terrassen en laten licht en lucht binnen. Daarnaast zorgen ze voor een uniek uitzicht. Het bijzondere uiterlijk van het hotel is perfect afgestemd op de omgeving. Binnen is alles stijlvol en luxueus ingericht. Het moderne ontwerp van het hotel is daarnaast duurzaam. Door de integratie met het duinlandschap zien voorbijgangers voornamelijk helmgras. Het Rolf Benz interieur binnenin de lodges en de terrassen waar het buitenleven zich afspeelt, gaan hierachter verscholen. De ondergrondse constructie heeft energetisch veel voordelen. Het zand en de beplanting houden uw kamer in de zomer heerlijk koel en comfortabel warm in de winter. Een bijzondere omgeving, een bijzonder hotel.

U bent van harte welkom voor een uitzonderlijk verblijf bij Duinhotel Tien Torens.

Lodges
Contact