WEEKENDDEAL
Duinhotel de Tien Torens
image

WEEKENDDEAL

Met de weekenddeal kunt u samen relaxen bij Duinhotel Tien Torens. Bij aankomst wordt u vriendelijk ontvangen en wacht er een heerlijke fles Cava in uw lodge. Niks moet, gewoon intens genieten!

 INFO & RESERVEREN

  1. Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Duinhotel Tien Torens gesloten

Geachte gast,

Vanwege de wereldwijde uitbreiding van de pandemie van het coronavirus is Duinhotel Tien Torenms gesloten tot en met 10 mei 2020. 

U kunt gewoon reserveren voor een verblijf na 10 mei. Mocht de situatie onverhoopt anders zijn na deze datum, dan zijn wij coulant ten aanzien van gemaakte reserveringen.

Voor vragen of informatie, kunt u ons een e-mail sturen: info@duinhoteltientorens.nl
Op deze manier kunnen wij u het snelst van dienst zijn en wij streven ernaar om u binnen 24 uur een passende reactie per e-mail terug te geven.

Heeft u een echt dringende vraag die niet kan wachten, neem dan telefonisch contact met ons op: + 31 (0) 118 – 74 58 78. Onze receptie is dagelijks geopend van 9:00 tot 17:00 uur. Wij vragen om uw begrip bij een iets langere wachttijd dan u van ons gewend bent.

Wij hopen u bij deze voldoende te hebben geïnformeerd en wensen iedereen heel veel sterkte toe! 
Graag tot snel!

Welkom bij Duinhotel Tien Torens

Verborgen in het hoogste duin van Zoutelande ligt Duinhotel Tien Torens. Royale duinlodges met alle bijbehorende voorzieningen ín de duintop bieden riante & beschutte terrassen en laten licht en lucht binnen. Daarnaast zorgen ze voor een uniek uitzicht. Het bijzondere uiterlijk van het hotel is perfect afgestemd op de omgeving. Binnen is alles stijlvol en luxueus ingericht. Het moderne ontwerp van het hotel is daarnaast duurzaam. Door de integratie met het duinlandschap zien voorbijgangers voornamelijk helmgras. Het Rolf Benz interieur binnenin de lodges en de terrassen waar het buitenleven zich afspeelt, gaan hierachter verscholen. De ondergrondse constructie heeft energetisch veel voordelen. Het zand en de beplanting houden uw kamer in de zomer heerlijk koel en comfortabel warm in de winter. Een bijzondere omgeving, een bijzonder hotel.

U bent van harte welkom voor een uitzonderlijk verblijf bij Duinhotel Tien Torens.

Lodges
Contact